The Sundtveten's
Gjert

Gjert er 45 år, født og oppvokst på Slattum i Nittedal. Interessen for jakt ble vekket tidlig, og det ble jaktet mye sammen med onkel Yngvar. Fikk sin første egne hund, en Irsk Setter, som 12 åring. Dette var ikke onkel helt fornøyd med, og han fikk Gjert over på tanken om drivende hund. Valget falt på drever, og det har vært flere av den rasen innom hundegården etter det. Bl.a NDCH SDCH Långsjöns Oden. Det ble jakta mye hara med dreverne, og etterhvert kom lysten til å forsøke seg med langbeint for å få litt mer "trøkk" på haran. Nå står det en Finsk Støver, en Luzerner og en Jämthund i hundegården. Jakter i hovedsak hara og elg.

Cecilie
Cecilie er 41 år, født og oppvokst på Maura i Nannestad.Ble henta til Nittedal i 1996, og har blitt der siden. Interessen for jakt ble vekket samtidig, og spesielt interessen for jakthunder. I overkant opptatt av utstillinger, fryktelig spennende! Var i 2011 med på å arrangere den første damekampen for jenter med harehund.
Kristoffer
Kristoffer er 19 år, og flaska opp med jakt. Som liten var han med i bæremeis, og sov godt i skogen imens haralosen gikk. Dette har resultert i at han i dag er brennende opptatt av jakt og hundene. Han skøt sin første hara i november 2011.😀 Utenom jaktsesongen, er det fiske som står i fokus. 
Han er i tillegg Norges yngste jaktprøvedommer for harahunder 🙂
Jakob
Jakob er familiens minstemann på 9 år. Fikk sin første stolsekk levert på sykehuset da han var 11 timer gammel, så man kan vel si han fikk jakta og skogen inn med morsmelka 😉. Han elsker å være med i skogen, både på jakt og på trening av hundene. Blir også veldig gjerne med på fisketur.

Nyeste kommentarer

19.08 | 14:27

Fine, gode Reia

19.08 | 14:26

Fineste Oden

14.08 | 00:15

14.08 | 00:15